Livrarea comenzilor

După ce s-a înregistrat comanda, puteți urmări statusul comenzi din contul dvs. de client, care s-a creat odată cu finalizarea reușită a comenzii.

Informația că comanda a fost reușită trebuie, la fel, să Vă ajungă pe adresa dvs. de mail (încăt ați introdus adresa de e-mail corespunzătoare).

Cum se modifică sau anulează o comandă?

Posibilitatea modificării unei comenzi o puteți face prin trimiterea unui mail la magazin@nextcube.ro unde veți menționa ce trebuie modificat: cantitea produselor, culoarea produsului sau adresa de livrare.

Posibilitatea anulării unei comenzi se poate face prin trimiterea unui mail la magazin@nextcube.ro unde veți menționa că nu doriți să fie comanda onorată, și puteți da eventualul motiv pentru retragerea din cumpărare.

Încât deja ați confirmat că doriți comanda să fie onorată și ați primit informația prin mail/sms că produsul este predat curierului, înseamnă că pachetul nu se mai află în posesia lui Nextcube și pentru a Vă retrage din cumpărare trebuie să respingeți pachetul.

Cum se livrează produsele de pe Nextcube?

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile de pe Nextcube.

Livrăm oriunde în țară, prin serviciul de curierat, însă doar la adresa clientului. Pentru metoda de plată RAMBURS, plata o faceți la curier când preluați coletul. 

Pentru ca o comandă să fie procesată în aceași zi, trebuie plasată până la orele 13.

Toate comenzile făcute după orele 13, vor fir procesate în prima zi lucrătoare.

În câte zile să face expedierea comenzilor?

În general produsele se livrează în 2, 3 zile lucrătoare.

Există și unele expepți, când este vorba despre timpul estimat de livrare al produselor, însă întotdeauna veți fi informați despre aceasta, telefonic sau informația o puteți vedea deasupra butonului ADAUGĂ ÎN COȘ.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Află mai multe